Чалга певицата Яница (39) разходи огромния си корем в нощно заведение в

...
Чалга певицата Яница (39) разходи огромния си корем в нощно заведение в
Коментари Харесай

Чалга фурия се вихри много бременна в столично заведение, остави почитателите си без думи

Чалга певицата Яница (39) разноски големия си стомах в нощно заведение в Студентски град столицата и остави феновете си без думи.

Макар и в напреднала бременност, тя продължава да заработва възнаграждения и отсрочва до последно майчинството си. Доскоро фолкаджийката ходеше на присъединяване с необятни блузи и ризи, с цел да прикрива обстоятелството, че чака дете. Но щом истината лъсна, Яница постави впита розова рокля с ресни и подчертава върху растящото в нея бебе.

Чалга фурията сподели и отлична еластичност в танците. Вероятно на Яница не ѝ пука, че ще бъде овикана също като Галена за държанието си.

Припомнете си че смядовчанката пя до последно преди да роди. Очаква се към средата или края на този месец следващата бременна пайнерка да излезе в майчинство и краткотрайно да отсъства от музикалната сцена.

Родената в Русе Яница още не е коментирал щастливото събитие, нито пък издава пола на бебето. Бащата е нейният дълготраен другар за който тя в никакъв случай не е говорила обществено. Двамата не са се показвали дружно пред необятна публика.

Близки на бъдещите родители настояват, че половинката на певицата е млад мъж, натрупал първия си милион от земеделие, написа lifeonline.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР